BAS Громадське харчування, редакція 2.1

BAS Громадське харчування, редакція 2.1

Кому і для чого

Рішення дозволяє вести бухгалтерський і податковий облік одночасно, по декількох організаціях в загальній інформаційній базі. Це зручно, якщо господарська діяльність цих організацій тісно пов'язана між собою.

Кому

Працівникам підприємств громадського харчування – технологам, кухарям, завідувачам виробництвом, калькуляторам, комірникам, бухгалтерам, що відповідають за різні ділянки обліку.

Для чого

Для автоматизації бухгалтерського і податкового обліку діяльності ресторанів, кафе, підрозділів громадського харчування готельних комплексів, виробничих і кондитерських цехів та інших підприємств громадського харчування.

what-is-bas-gromadske-kharchuvannya

Основні можливості 

BAS Громадське харчування

Нижче - перелік основних функцій та переваг рішення, які можуть вас зацікавити

Зверніть увагу на оброблення

У рішенні підтримується операція оброблення. Наприклад, це може бути обробка м'ясної туші. Для оброблення також передбачена рецептура. 

Підтримується облік заготовок, облік виробничих витрат, сезонності. 

bas-gromadske-kharchuvannya_cookine_and_write-off

в цілому і по частинах

Приготування страв і списання продуктів 

Склад страви і технологія її приготування зберігаються в документі «Рецептура». Для цього документа передбачено друковані форми «Калькуляційна картка ОП-1» і «Технологічна карта».

для страви в цілому

Для страви можна використовувати кілька рецептур з можливістю вибору потрібної в момент приготування. При цьому допускається використання схеми «страва в страві». Кількість рівнів вкладеності не обмежена.

використання аналогів

Для інгредієнтів, що входять до складу страви, можна вказати список замінників продуктів (аналогів). Цей список використовується за нестачі вхідного продукту і враховується при списанні продуктів і складанні калькуляційних карток. Вхідний продукт і його аналог можуть бути взаємозамінні.

Облік і списання спецій

У рішенні розроблений особливий режим обліку продуктів, витрата яких в перерахунку на одну порцію надзвичайно мала. До числа таких продуктів можна віднести, наприклад, спеції, сіль, цукор. 

Щоб уникнути похибки округлення, при оформленні приготування страв, ці продукти не списуються, а накопичуються в спеціальному регістрі «Спеції». Ці продукти списуються в кінці звітного періоду документом «Списання спецій».

Спеції?
Спеціальний регістр!

Перелік звітів в рішенні

Калькуляції за період; склад рецептур; товарний звіт; аналіз випуску продукції; витрата продуктів; контрольний розрахунок витрат продуктів; витрата спецій; відомість залишків продуктів; аналіз продажів; залишки і обороти ТМЦ; залишки ТМЦ; аналіз продаж та списань; надходження товарів; максимальний набір уніфікованих форм «ОП».

Обмін даними з фронт-офісними системами:

- двостороння інтеграція з системою “РестАрт”; 

- виключно завантаження  інформації з продажів із систем «R-Keeper V.6» та «R-Keeper v.7».

Прайс

Додаткові ліцензії 

для BAS "Громадське харчування"

Натисніть кнопку "Замовити" та заповніть запропоновану форму - менеджери зв'жуться із вами

01
Код - 2900001836265
bas-gromadske-kharchuvannya_license01

BAS. Громадське харчування, клієнтська ліцензія 

на 1 робоче місце

2 580
грн. без ПДВ
02
Код - 2900001836272 
bas-gromadske-kharchuvannya_license02

BAS. Громадське харчування, клієнтська ліцензія 

на 5 робочих місць

9 300
грн. без ПДВ
03
Код - 2900001836289
bas-gromadske-kharchuvannya_license03

BAS. Громадське харчування, клієнтська ліцензія 

на 10 робочих місць

15 500
грн. без ПДВ

Програмні продукти є захищеними 

і містять фрагменти коду, які не підлягають зміні користувачем, мають захист від несанкціонованого використання. При цьому реалізований принцип максимальної відкритості коду для забезпечення можливості адаптації продукту під потреби кінцевих користувачів.

Київ

+38 (044) 123-45-67

вул. Дружківська, будівля 10, офіс 418 на другому поверсі 

 З 9:00 до 17:00 по буднях

Дніпро

(+38) 056 790-50-51

вул. Князя Володимира Великого,  будівля 18-Б

 З 9:00 до 17:00 по буднях

Харків

+38 (057) 766-26-86

пр. Московський, 199-Б, БЦ “SunCity Premium”, офіс 777

З 9:00 до 17:00 по буднях