BAS Громадське харчування, редакція 2.1

BAS Громадське харчування, редакція 2.1

Кому і для чого

Рішення дозволяє вести бухгалтерський і податковий облік одночасно, по декількох організаціях в загальній інформаційній базі. Це зручно, якщо господарська діяльність цих організацій тісно пов'язана між собою.

Кому

Працівникам підприємств громадського харчування – технологам, кухарям, завідувачам виробництвом, калькуляторам, комірникам, бухгалтерам, що відповідають за різні ділянки обліку.

Для чого

Lля автоматизації бухгалтерського і податкового обліку діяльності ресторанів, кафе, підрозділів громадського харчування готельних комплексів, виробничих і кондитерських цехів та інших підприємств громадського харчування.

Основні можливості

Нижче - перелік основних функцій та переваг рішення, які можуть вас зацікавити

Зверніть увагу на оброблення

У рішенні підтримується операція оброблення. Наприклад, це може бути обробка м'ясної туші. Для оброблення також передбачена рецептура. 

Підтримується облік заготовок, облік виробничих витрат, сезонності. 

в цілому і по частинах

Приготування страв і списання продуктів 

Склад страви і технологія його приготування зберігаються в документі «Рецептура». Для цього документа передбачено друковані форми «Калькуляційна картка ОП-1» і «Технологічна карта».

для страви в цілому

Для страви можна використовувати кілька рецептур з можливістю вибору потрібної в момент приготування. При цьому допускається використання схеми «страва в страві». Кількість рівнів вкладеності не обмежена.

для інгрідієнтів страви 

Для інгредієнтів, що входять до складу страви, можна вказати список замінників продуктів (аналогів). Цей список використовується при нестачі вихідного продукту і враховується при списанні продуктів і складанні калькуляційних карток. Вихідний продукт і його аналог можуть бути взаємозамінні.

Облік і списання спецій

У рішенні розроблений особливий режим обліку продуктів, витрата яких в перерахунку на одну порцію надзвичайно мала. До числа таких продуктів можна віднести, наприклад, спеції, сіль, цукор. 

Щоб уникнути похибки округлення, при оформленні приготування страв, ці продукти не списуються, а накопичуються в спеціальному регістрі «Спеції». Ці продукти списуються в кінці звітного періоду документом «Списання спецій».

Спеції?
Спеціальний регістр!

Отримання звітів

Звіти, що формуються у рішенні

  • Калькуляції за період; 
  • Склад рецептур; 
  • Товарний звіт; 
  • Аналіз випуску продукції; 
  •  Витрата продуктів; 
  • Контрольний розрахунок витрат продуктів; 
  • Витрата спецій;  

Отримання звітів

Звіти, що формуються у рішенні

  • Відомість залишків продуктів; 
  • Аналіз продажів; 
  • Залишки і обороти ТМЦ; 
  •  Залишки ТМЦ; 
  • Аналіз продаж та списань; 
  • Надходження товарів; 
  • Максимальний набір уніфікованих форм «ОП». 

Обмін даними: 

  • з фронт-офісними системами: “РестАрт”; 
  • завантаження продажів із «R-Keeper V.6», «R-Keeper v.7». 

Програмні продукти є захищеними і містять фрагменти коду, які не підлягають зміні користувачем, мають захист від несанкціонованого використання. При цьому реалізований принцип максимальної відкритості коду для забезпечення можливості адаптації продукту під потреби кінцевих користувачів.

Київ

+38 (044) 123-45-67

вул. Дружківська, будівля 10, офіс 418 на другому поверсі 

 З 9:00 до 17:00 по буднях

Дніпро

(+38) 056 790-50-51

вул. Князя Володимира Великого,  будівля 18-Б

 З 9:00 до 17:00 по буднях

Харків

+38 (057) 766-26-86

пр. Московський, 199-Б, БЦ “SunCity Premium”, офіс 777

З 9:00 до 17:00 по буднях